Tietoa meistä

Kulttuurista ja viihteestä voi nauttia netin välityksellä helposti, monipuolisesti ja laillisesti – oli kyse sitten musiikista, elokuvista, televisiosta, kirjoista, peleistä tai radiosta. Laillisetpalvelut.fi kokoaa yhteen digitaalisia suoratoisto-, tallennus- ja latauspalveluita, joista voi kuluttaa sisältöjä laillisesti.

Laillisetpalvelut.fi -verkkosivustoa on vuodesta 2017 hallinnoinut Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry (TTVK). Palvelulistausta päivitetään yhteistyössä TTVK:n jäsenorganisaatioiden kanssa. Tutustu jäsenistöömme täällä.

Palvelun kehitystyötä rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö.

Mikäli olet epävarma löytämäsi digitaalisen viihdepalvelun laillisuudesta tai mikäli haluat antaa palautetta, lähetä meille viesti sähköpostitse info@ttvk.fi tai Facebook-sivumme kautta (www.facebook.com/laillisetpalvelut/).

Laillisetpalvelut.fi -sivustoa oli alun perin kehittämässä iso joukko luovan alan toimijoita, mm. keskeiset tekijänoikeusjärjestöt, Luovan työn tekijät ja yrittäjät (LYHTY) sekä Tietoliikenteen ja tietotekniikan keskusliitto FiCom. Vuodesta 2017 alkaen palvelua on hallinnoinut TTVK. Verkkosivusto toimi aiemmin nimellä www.dwnld.fi. Hankkeen perustamista tukivat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Musiikinedistämissäätiö (silloiselta nimeltään Esittävän säveltaiteen edistämiskeskus ESEK).

Laillisetpalvelut.fi:n ylläpito ei ole vastuussa sivuston väliaikaisista teknisistä ongelmista tai linkkien väliaikaisesta toimimattomuudesta. Sivustolla olevien palveluiden linkit kootaan usean eri toimijan lähteistä eikä sivuston ylläpito ole vastuussa kyseisten linkkien sisällön tarkkuudesta, toimivuudesta, täydellisyydestä tai saatavuudesta. Ylläpidon käsityksen mukaan sivustolle listatuilla palveluilla on asianmukaiset luvat sovittuina oikeudenhaltijoiden kanssa. Koska palveluiden sisältötarjonta päivittyy jatkuvasti, ei ylläpito voi kuitenkaan vastata sisältöjen laillisuudesta. Sivuston linkkien kautta saattaa löytyä linkkejä muihin sivustoihin, joiden kanssa Laillisetpalvelut.fi -sivuston ylläpidolla ei ole mitään suoraa yhteyttä.